Είπαν για εμάς

Είπαν για εμάς.

Η ισχυρή σχέση με τους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες είναι σημαντική αρχή για εμάς. 

 

Δηλώσεις από τους πολύτιμους συνεργάτες μας:

Συνεργασία από το 1999

«Η Ampire Electronics, στη Γερμανία και η NN Group είναι συνεργάτες στον τομέα των ηλεκτρονικών προϊόντων σχεδόν 30 χρόνια και ανυπομονούμε για πολλά χρόνια ακόμη.»

Axel Mohren_Owner & CEO

Συνεργασία από το 2010

“Η εμπειρία μου με το NN Group ήταν πολύ θετική όλα αυτά τα χρόνια. Η ομάδα τους είναι επαγγελματική και βοήθησε την Audioengine να αποκτήσει έλξη στην Ελλάδα με τις τοπικές γνώσεις και την τεχνογνωσία τους. Ως μικρό εμπορικό σήμα οικιακού ήχου, δίνουμε μεγάλη αξία στην εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ο όμιλος NN έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με συνεργάτη την υποστήριξη πελατών. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.”

 

Brett Bargenquast_International Sales Manager

Συνεργασία από το 2014

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία με την NN Group ως εξουσιοδοτημένος διανομέας StarLine στην Ελλάδα. Δουλεύουμε σε ένα περίπλοκo εμπορικό τμήμα σχετικά με την ασφάλεια των αυτοκινήτων. Μόνο οι εξειδικευμένες ομάδες με εξειδικευμένους τεχνικούς υποστήριξης και διευθυντές πωλήσεων, φιλικοί προς τον πελάτη, μπορούν να επιτύχουν σε αυτό. Μας χαροποιεί που βρίσκουμε όλες αυτές τις δυνατότητες στο NN Group. Είμαστε πολύ περήφανοι που η ομάδα του NN πίστεψε στα προηγμένα προϊόντα μας και εντόπισε ότι ταιριάζουν στις υψηλότερες απαιτήσεις και προσδοκίες των Ελλήνων πελατών. Θα χαρούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας στην παροχή κορυφαίων λύσεων στους αγαπημένους μας πελάτες.»

Rachel Mohren_Sales & Marketing Director

Συνεργασία από το 2018

«Αισθανόμαστε πολύ τυχεροί που συνεργαζόμαστε με την Audiodesigner δημιουργώντας καλύτερη ακουστική για τους πελάτες τους. Έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες μας τόσο για τις τεχνικές τους γνώσεις όσο και στα εμπορικά αποτελέσματα που έχουν επιτύχει, διευρύνοντας το μερίδιο αγοράς τους και φέρνοντας τα προϊόντα EQ Acoustics σε ένα ευρύτερο κοινό. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τους υποστηρίζουμε με τα νέα προϊόντα και υλικά που αναπτύσσουμε αυτήν τη στιγμή και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στη συνεργασία μεταξύ της EQ Acoustics και της nngroup.»

Steve Thomas_Owner & CEO

Συνεργασία από το 2018

«Η συνεργασία με μια εταιρεία όπως η Audio Designer, μαζί με τον Νίκο, τη Βενετία και όλη την ομάδα, είναι πραγματική απόλαυση. Ανυπομονούμε να επεκτείνουμε αυτή την αγορά ακόμη περισσότερο, καθώς εμείς από την Kali Audio θα διασφαλίσουμε ότι θα έχετε τα σωστά εργαλεία μάρκετινγκ και πάνω από όλα υπέροχα νέα προϊόντα που θα βοηθήσουν στην επίτευξη αυτού του στόχου».

Willem van Keulen_M.I Sales Europe B.V

Συνεργασία από το 2018

«Η Scosche έχει συνεργαστεί με την Directed εδώ και μερικά χρόνια στην Ελλάδα. Έκτοτε έχουμε σημειώσει σταθερή πρόοδο στην ανάπτυξη. Υπέροχοι άνθρωποι για συνεργασία, επαγγελματίες και σκληρά εργαζόμενοι. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τους έχουμε συνεργάτες στην Ελλάδα».

Alistair Brett_European Sales

Συνεργασία από το 2018

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη συνεργασία με την nngroup ως εξουσιοδοτημένο διανομέα της StarLine στην Ελλάδα. Εργαζόμαστε σε μια πολύ περίπλοκη επιχείρηση ασφάλειας αυτοκινήτων και έξυπνης τηλεματικής. Μόνο οι εξειδικευμένες ομάδες με εξειδικευμένους τεχνικούς υποστήριξης και φιλικούς προς τον πελάτη διευθυντές πωλήσεων μπορούν να επιτύχουν σε αυτό. Και είμαστε ευτυχείς που βρίσκουμε όλες αυτές τις δυνατότητες στην nngroup. Η nngroup βρήκε ότι τα προηγμένα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις και προσδοκίες των Ελλήνων πελατών και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό».

Dmitri Nikolaev_Export Manager

Συνεργασία από το 2001

«Έχω συνεργαστεί στενά με την NNgroup και τις εταιρείες που ανήκουν σε αυτή, από το 2007. Η ομάδα ανέκαθεν έβαζε τα πάντα σε κάθε προϊόν. Υποστηρίζει την ανάπτυξη και την επιτυχία της μέσω εκπαίδευσης, σχέσεων και επαγγελματισμού. Είναι ένας τέλειος συνεργάτης για εμάς στην Ελλάδα. Υποστηρίζουν νέα καινοτόμα προϊόντα και αλλάζουν κατεύθυνση προσαρμόζοντας ανάλογα με τις τάσεις που τόσο συχνά και γρήγορα αλλάζουν στη βιομηχανία μας.»

Carl Huntington_ European, Middle East, Africa and Asia Sales manager I International Technical support manager