Η audiodesigner παρέχει εξατομικευμένες λύσεις ηχητικής εγκατάστασης και αρχιτεκτονικής ακουστικής βελτίωσης. Μελετάει σχεδιάζει και υλοποιεί τεχνικές παρεμβάσεις-εγκαταστάσεις σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, παραδίδοντας ένα πρακτικό, λειτουργικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Πλαισιώνεται από μια ομάδα έμπειρων συμβούλων που είναι άμεσα διαθέσιμοι για να δώσουν απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα, αλλά και ταυτόχρονα να καθοδηγήσουν βήμα προς βήμα στη σωστή επιλογή του απαραίτητου ηχητικού εξοπλισμού για τους τομείς του Home Audio, Commercial Audio, Hotel Audio και Sound Proofing.

audiodesigner.gr

pic7

Home Audio

Ο αγαπημένος χώρος όλων γίνεται μια ολοκληρωμένη καθημερινή εμπειρία. Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική ή ταινία σε κορυφαία ποιότητα ήχου, ασύρματα ή ενσύρματα. Ελέγξτε την ένταση, επίλέξτε το επόμενο θέμα απο το κινητό σας και «γεμίστε» όποιον χώρο του σπιτιού σας επιθυμείτε με ποιοτικό ήχο.

Commercial Audio

Όταν η αξιοπιστία και η απόδοση είναι κρίσιμες για εφαρμογές όπως σε καταστήματα λιανικής, χώρους γραφείων, θρησκευτικούς ναούς, αθλητικά στάδια, αεροδρόμια, νοσοκομεία, σχολεία, βιομηχανικούς χώρους κ.α, η Audiodesigner δίνει την λύση. Με μια σειρά προϊόντων όπως συστήματα PA, μουσικής υπόκρουσης, ηχεία οροφής, επιδαπέδια ή κρεμαστά είναι διαθέσιμα για εσάς.

audiodesigner_commercial
audiodesigner_hotes_audio

Hotel Audio

Ποιοτικός ήχος με υψηλή ακρίβεια σε ξενοδοχεία χωρίς να επεμβαίνει στην αισθητική του χώρου αλλά να την συμπληρώνει. Τα εναρμονισμένα προς την αρχιτεκτονική του χώρου ηχεία είναι η πρώτη επιλογή σε ολόκληρο τον κόσµο. Τα ηχεία για ξενοδοχεία είναι ειδικά µελετηµένα ώστε να συνδιάσουν την πραγµατική ακουστική ποιότητα µε την κοµψότητα, σε ένα πακέτο χαµηλού προφίλ.

Sound Proofing

Ένα ήσυχο και καλαίσθητο εργασιακό περιβάλλον παίζει σηµαντικό ρόλο στην επιτυχηµένη λειγουργία καθώς και στην αυξηµένη παραγωγικότητα κάθε επιχείρησης. Στην Audiodesigner, δίνουµε λύσεις σε κάθε πρόβληµα. Με γνώση, εµπειρία και κατάλληλα εργαλεία-προϊόντα, εφαρµόζουµε ηχοβελτιωτικές προτάσεις σε χώρους εργασίας, αίθουσες συνεδριάσεων, σχολεία, εκκλησίες, studios ηχογραφήσεων και όπου αλλού είναι απαραίτητη η ηχητική βελτίωση.

A (13)

Remind the world what true happiness feels like since 1995

Η επιλογή συνεργασιών είναι αποτέλεσμα μιας προσεκτικής και εμπεριστατωμένης διαδικασίας. Δίνουμε έμφαση στην υψηλή ποιότητα, αναλύουμε τις ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς, επιλέγουμε προϊόντα που θα δώσουν την μεγαλύτερη δυνατή εμπειρία και ικανοποίηση στον καταναλωτή.

adastra
audiocontrol
av
clifford
hasda (1)
jensen
pioneer (1)
polk
scosche
rockford (1)
ampire
audioengine
boss (1)
eq
hedd (1)
kali
podspeakers
scorpio
viper
starline