Η Directed ιδρύθηκε το 1995. Είμαστε μια εισαγωγική και εμπορική επιχείρηση με αντικείμενο την διάθεση προϊόντων συστημάτων ήχου και ασφάλειας για αυτοκίνητα, μοτoσυκλέτες και σκάφη αναψυχής.

Η πολυετή εμπειρία μας έχει καθιερώσει την Directed ως κυρίαρχη στον χώρο. Αντιπροσωπεύουμε και συνεργαζόμαστε με εταιρείες αναγνωρισμένες σε όλο τον κόσμο για την ανώτερη ποιότητά τους, τον σχεδιασμό, την τεχνολογία, καινοτομία και την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη.

Με περισσότερες από 15 εταιρείες και 800+ προϊόντα στη διάθεση του κοινού, στόχος μας είναι η εξαιρετική εξυπηρέτηση όλων αυτών που αναζητούν ποιότητα και αξιοπιστία στους τομείς του αυτοκινήτου, μοτοσυκλετών και σκαφών αναψυχής.

directed.gr

directed_02

Αυτοκίνητο

Παρέχουμε προϊόντα ήχου και εικόνας, τεχνολογία τηλεματικής, ελέγχου και ασφάλειας. Δορυφορικά συστήματα εντοπισμού GPS και κάθε αξεσουάρ ψηφιακής τεχνολογίας.

Μοτοσυκλέτα

Δινουμε έμφαση στις λύσεις που βασίζονται σε cloud mobility για το όχημά σας. Προσιτές αλλα και προηγμένες τεχνολογικές λύσεις συναγερμού με συστήματα ειδικά σχεδιασμένα για μοτοσυκλέτες.

directed_moto
directed_boat

Σκάφος

Προσφέρουμε μια διευρυμένη ποικιλία προϊόντων που περιλαμβάνει πηγές ήχου, ενισχυτές, συσκευές αναπαραγωγής, δέκτες AM / FM και ηχεία. Έχουμε την δυνατότητα να εξοπλίσουμε σκάφη αναψυχής σε όλο τον κόσμο με ποιοτικά συστήματα.

Remind the world what true happiness feels like since 1995

Η επιλογή συνεργασιών είναι αποτέλεσμα μιας προσεκτικής και εμπεριστατωμένης διαδικασίας. Δίνουμε έμφαση στην υψηλή ποιότητα, αναλύουμε τις ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς, επιλέγουμε προϊόντα που θα δώσουν την μεγαλύτερη δυνατή εμπειρία και ικανοποίηση στον καταναλωτή.

adastra
audiocontrol
av
clifford
hasda (1)
jensen
pioneer (1)
polk
scosche
rockford (1)
ampire
audioengine
boss (1)
eq
hedd (1)
kali
podspeakers
scorpio
viper
starline